måndag 24 november 2014

The Weekend

Tänkte skriva att här kommer en bildbomb från helgen, men eftersom vi hade en lugn filmkväll i fredags och har haft en extremt lugn dag idag med, så är det helt enkelt en bildbomb från gårdagen!



I lördagsförmiddag åkte vi in till Portland tillsammans med Peter, vi skulle kolla på finalen i Class A Football State Championship! Väldigt kul, men så himla kallt. Vi hade ändå pälsat på oss med fleeceleggings under jeansen och 5 lager tröjor, men det hjälpte inte så mycket.





Matchsnacks: Mycket viktigt. Emmy åt Chicken Fingers och jag provade en amerikansk specialitet: Fried Dough. Toppad med chokladsyrup, kanel och socker - sjukt sött, men gott!



När vi hade fått tillbaka känseln i tårna igen bytte vi om och peppade lite för middag på RiRas i Old Port.Vi är halvvägs genom exjobbet nu (i onsdags på pricken), så vi tänkte att det var en bra anledning att fira lite.




Efter middagen drog vi vidare och hamnade på en pytteliten pub, där vi träffade dom här!


Vi hade väldigt kul, så efter ett tag gick vi vidare allihopa till Portlands enda dansställe (tydligen), Oasis, och dansade tills dom stängde, kl 01. 


Vi som är vana STUKs  öppettider i Luleå tyckte det var alldeles för tidigt att åka hem en lördagkväll, men tydligen stänger alla klubbar runt den tiden här. Så  det blev lite mat istället innan hemgång.


Vi gick till hamburgerkedjan Five Guys, så nu kan vi checka av det också på vår bucketlist! Tyvärr blev vi utkörda därifrån också, för dom stängde kl 2. Så då var det bara att sätta sig i taxin och åka hem igen. Men vi hade helt klart en väldigt rolig kväll!


Och just det, big news! Nu är biljetter bokade, på fredag åker vi till Boston och kollar på en NHL-match, Bruins mot Jets!! 

/Linn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar