måndag 3 november 2014

Busy week

Då var vår andra vecka i staterna över. Vi har haft ett tempo på 120 sen vi kom hit så den här helgen bestämde vi att nu så ska vi ha en lugn helg. Lyckades vi?

I torsdags var vi ut och käkade middag med tre av våra chefer. 45 minuter sena till middagen blev vi tack vara Obama men fint folk kommer sent eller hur var det?



I fredags åkte vi direkt från jobbet till familjen Smith för att fira halloween och sen var vi där hela kvällen. Halloween är en tradition vi i sverige borde bli bättre på och skapa bättre relationer med våra grannar! Vi fick nya vänner på Minuteman dr tack vare denna tradition!







I lördags var vi uppe tidigt för att vara med på några kompisars minnes promenad för deras mamma. Skön och fin promenad! Efter det åkte vi hem till Peter och Heidi för att göra svenska pannkakor, sen kraschade vi båda två. Vi hade en lugn eftermiddag men vi märkte båda två att lugna eftermiddagar = hemlängtan. INTE bra! Det har gått så bra i två veckor men det är bara sju veckor kvar! Vi får se till att hålla oss sysselsatta. Kvällen spenderade vi med att se Gone Girl på bio. Sjukt spännande film, man visste aldrig vad som skulle hända där näst. Filmtips!




Vi såg idag att det står "Live free or die" på våran nummerplåt. Vi har kört med "We're only here for 10 weeks" tidigare så vi ska nog lyckas fylla upp vår tid här. Vi har fått en inbjudan till att fira Thanks giving nere i New York så det är något vi verkligen ser fram emot!

Idag har vi tagit en välbehövlig sovmorgon, typ till kl 11 men tack vare att vi ställde tillbaka klockan i natt så var klockan bara 10. Sen har vi kollat när Kevin spelade hockey och ätit middag med Cindy och Vance.


That's our weekend, how was yours?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar