fredag 24 oktober 2014

Snart helg

Nu har snart första veckan på IDEXX passerat! Veckan har gått väldigt fort. Nya ansikten och en massa ny info varje dag. Men det är spännande, roliga dagar!

Idag har vi fått ihop planeringen av hela projektet också, så nu känns det verkligen som att vi är på gång! Imorgon blir det en förmiddag i labbet för att prova produkten lite mer, sen ska vi förhoppningsvis slutföra projektplanen och skicka vidare för godkännande. Både vår handledare på IDEXX och vår handledare hemma på LTU vill läsa igenom och godkänna alla steg. Men det är bra, då behåller vi också fokus :)

Planeringsmöte
Idag har vi även varit till Social Security office i Portland, för att ansöka om ett Social Security card. Det är alltså ungefär ett Amerikanskt personnummer vi ansökt om, om jag förstått det rätt. Tyvärr är det en hel del pappersarbete fortfarande för att visumet ska gälla under hela vår vistelse, samt för att vi ska kunna få lön från IDEXX osv. Så det är bara att försöka fixa sådana här saker så fort som möjligt.


Efter att vi varit på Social Security officet var det lunchdags, så vi passade på att beta av en amerikansk klassiker. Tanken var egentligen att äta på Taco Bell, men efter två turer fel med gps:en (hur svårt kan de vara egentligen?!) så gav vi upp - och åkte till Wendy's istället. Vi åt varsin Pulled Pork Cheeseburger, väääldigt gott för att vara en snabbmatskedja!
 
Nu är det sovdags här, godnatt!

/Linn


Update: Vi tankade förresten för första gången idag. Full tank för 300 kr -  hallelujah! Plötsligt känns det helt lugnt att vi har en stor bil och pendlar 20 min till jobbet varje dag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar