torsdag 30 oktober 2014

Halloween preparations!

Idag har det hänt massor av spännande saker!

Dagen, eller rättare sagt natten, började med att P4 Norrbotten ringde upp oss och ville att vi skulle berätta lite om vårt exjobb! Vi var alltså med i deras morgonprogram men klockan var strax efter 01 här. Dom fick intervjua Emmy en stund över telefon, jag tycker att hon gjorde ett strålande jobb! Om ni vill höra intervjun så finns den att lyssna på HÄR.

På jobbet har det rullat på idag. Just nu håller vi på att justera vår projektplan utifrån feedback från våra handledare och även sammanställa all information vi har fått från bakgrunds-studien. På fredag ska vi ha en mindre presentation för några i projektteamet och redovisa all information vi samlat på oss hittills i projektet, så det är en hel del förberedelser inför det också.

Utifall att någon har missat det, så är det Halloween på fredag. Och Amerikanerna är som sagt galna i Halloween. Vår handledare John sa förra veckan att det inte är en riktigt högtid, utan endast för barnens skull. Men jag tycker nog att dom vuxna verkar ha  minst lika roligt! Strax efter 14 idag svämmade dock IDEXX över av små utklädda barn.

IDEXX i Westbrook har som tradition att låta alla anställda ta med sina barn på en Trick' or Treat runda runt hela anläggningen. Det var godisstationer utställa med jämna mellanrum i alla byggnader, fotografer redo, Halloween-kalas uppdukat i kafeterian och många av dom vuxna hade även dom klätt ut sig. Alla små superhjältar, Disney-figurer, trollkarlar m.m. som sprang runt var så otroligt söta. Väldigt underhållande eftermiddag, för oss också!  

Alla barn på Halloween-kalas gav oss en bra uppladdning för våra kvällsaktiviteter. Efter jobbet åkte vi nämligen och handlade lite, för att sedan bege oss till Peter och Heidi för att laga middag och karva pumpor! Himla roligt och vår pumpa blev så fin!! Peter är lite av en pumpa-expert, han gör åtminstone två pumpor varje Halloween och har nog alltid gjort. Vilket märks, han var klar med sin pumpa åtminstone en halvtimme före oss.

 


Lite pillrigt men roligt att skära ut detaljerna. Vi valde att göra en lite roligt ansikte på vår pumpa.


Jag och Emmy har fantastiskt bra teamwork måste jag säga. 

Resultatet!! 



Glad, rolig, men ändå lite läskig pumpa. Perfekt.

Imorgon efter jobbet ska vi äta middag i Old Port med vårt projektteam, det ska bli kul! Kommer nog kunna bjuda på någon bild efter det. 

Nu är det sovdags här, godnatt!
/Linn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar